Dare to share!

applePhoto: pixabay.com/pixel2013

Varför är det så svårt att dela med sig, vad är vi rädda för?

Under lång tid var jag också rädd för att dela med mig av kunskap och material till andra.

Mitt största problem var nog att jag inte kände mig tillräcklig trygg i mig själv och att jag inte litade på att det jag hade eller kunde var tillräckligt. Känslan av att någon när som helst skulle kunna ta allt ifrån mig för egen vinnings skull.

Ibland är vi själva våra egna värsta fiender. Våra rädslor hindrar oss från att utvecklas till vårt bästa jag, och från att bidra optimalt till en bättre värld för oss alla.

Det tog många år, men idag är jag inte rädd längre. Jag njuter numera av att fritt dela med mig av allt jag kan och skapar, utan tanke på egen vinning. Det är frihet för mig, och är värt oändligt mycket mer än pengar och status.

Tänk vilken fantastisk utbildning vi skulle kunna skapa tillsammans om vi slutade upp med att vara så rädda för varandra.

#dare to share

:J

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s